Vali Çiçek ve Büyükkılıç'tan Jandarmaya İftar

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan personelle iftar programında bir araya geldi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan personelle düzenlenen iftar programında buluştu.

Programda konuşan Vali Çiçek, vatanın huzur ve güvenliği için fedakrca görev yapan Mehmetçiklerle aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyduğunu belirterek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Güvenlik güçlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çiçek, askerlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerinin milletin huzuru için büyük bir gayret gösterdiğini dile getirerek, askerlerin sağlık ve selamet içinde görevlerini sürdürmeleri temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme