Vali Çiçek'ten TDV'ye kurban vekâleti desteği

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na vererek 2025 yılı vekâletle kurban organizasyonuna destek verdi.

Kurban Bayramı yaklaşırken, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından yürütülen 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' temalı 2025 Yılı Vekletle Kurban Organizasyonu'na destekler artarak devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de kurban vekletini Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi'ne vererek kampanyaya katkıda bulundu.

Vali Çiçek, İl Müftüsü ve aynı zamanda TDV Kayseri Şube Başkanı olan Durmuş Ayvaz tarafından makamında ziyaret edildi. Ziyarette İl Müftüsü Ayvaz, yürütülen organizasyonun detayları ile birlikte yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen kurban faaliyetleri hakkında Vali Çiçek'e kapsamlı bilgi verdi.

Vali Çiçek'in kurban vekleti, Türkiye Diyanet Vakfı adına İl Müftüsü Durmuş Ayvaz tarafından kabul edildi. Müftü Ayvaz, Kayseri İl Müftülüğü ve TDV Kayseri Şubesi adına Vali Çiçek'e teşekkürlerini ileterek bu anlamlı desteğin önemine vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme