TOGG KAYSERİ DE MAKAM ARACI OLDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yeni makam arabası TOGG oldu.Makam aracının rengi ise Kapadokya sarısı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yeni makam arabası TOGG oldu. Makam aracının rengi ise Kapadokya sarısı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG'u yeni makam aracı olarak teslim aldı. Büyükkılıç'a tahsis edilen makam aracı TOGG'un rengi ise Kapadokya sarısı olarak seçildi.

TOGG'u teslim alan Başkan Büyükkılıç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, 'Yerli ve milli TOGG Kayseri'mize çok yakıştı. Yeni TOGG'umuzla ufak bir gezintiye çıkalım dedik. Yolda bizi selamlayan gençlerimiz de ilk TOGG deneyimlerini bizimle yaşadı' ifadelerine yer verdi. Büyükkılıç, paylaşımında TOGG'un direksiyonunda ve gençlerle çektirdiği fotoğrafları da kullandı.

Bakmadan Geçme