Mektep Melikgazi'den Alkış Alan Oyun
Mektep Melikgazi öğrencilerinin sahnelediği tiyatro oyunu, protokol üyeleri ve izleyicilerden tam not aldı.
Kayseri Valiliği himayesinde ve Melikgazi Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Mektep Melikgazi öğrencileri, sahneledikleri tiyatro oyunuyla büyük beğeni topladı.
'Gençliğe Açılan Pencerenin Perde Arkası' adlı tiyatro oyunu, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Programa Gökmen Çiçek, Sedat Sırrı Arısoy, İlyas Memiş, Coşkun Esen ve Hacı Kaya de katıldı.
Gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Mustafa Palancıoğlu, Mektep Melikgazi'nin gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, projeye destek veren herkese teşekkür etti.
Melikgazi Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy da gençlerin kendilerini en iyi şekilde ifade ettiğini vurgulayarak emeği geçenleri tebrik etti.
Oyunu büyük bir beğeniyle izlediğini ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Başkan Palancıoğlu, yoğun ilgi gören tiyatro oyununun ilerleyen günlerde yeniden sahneleneceğini belirterek tüm vatandaşları davet etti.