Mehmet Şimşek: Çalışan ve emeklilerin yanındayız

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanlar ile emeklilerin alım gücünü korumak için maaş ve ücretlerde enflasyonun üzerinde artışlar yapıldığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanlar ve emeklilere yönelik ekonomi politikalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şimşek, hükümet olarak her zaman çalışanların ve emeklilerin yanında olduklarını belirtti.

Bakan Şimşek, maaş ve ücret artışlarının enflasyonun üzerinde gerçekleştirildiğini vurgulayarak, bu adımların vatandaşların alım gücünü desteklemeyi amaçladığını ifade etti. Ekonomi yönetiminin önceliklerinden birinin gelirlerin korunması olduğunu dile getiren Şimşek, uygulanan politikalarla sosyal refahı güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme