Kutay Tek'ten Kayseri'ye Türkiye şampiyonluğu
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. sporcusu Kutay Tek, Samsun'da düzenlenen 2025 Salon Türkiye Şampiyonası'nda Klasik Yay Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Kayseri'ye bir gurur daha yaşattı.
Altın Bayrak Ödüllü Avrupa Spor Şehri ve Dünya Spor Başkenti Adayı Kayseri, spor alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcusu Kutay Tek, Samsun'da gerçekleştirilen 2025 Salon Türkiye Şampiyonası'nda Klasik Yay Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde sürdürülen spor yatırımları ve projeleri, genç sporcuların elde ettiği başarılarla meyvesini vermeye devam ediyor. Kent genelinde yürütülen çalışmalar, bir yandan sporun yaygınlaşmasını sağlarken diğer yandan da ülke sporuna yeni yetenekler kazandırıyor.
Şampiyonluğun ardından Başkan Büyükkılıç, Kutay Tek ve antrenörü Emre Çömez'i tebrik ederek, 'Sporcumuzun elde ettiği bu büyük başarı göğsümüzü kabarttı. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bu şehrin tüm gençlerinin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Sporcumuzu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum' ifadelerini kullandı.
Kutay Tek'in elde ettiği bu önemli derece, Kayseri'nin hem ulusal hem de uluslararası alanda bir spor şehri olma hedefinde önemli bir adım olarak değerlendirildi