Kocasinan'da kar mesaisi

Kocasinan Belediyesi ekipleri, gece başlayan yoğun kar yağışının ardından ilçenin dört bir yanında 24 saat esaslı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocasinan Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde başlayan ve sabahın erken saatlerine kadar etkisini artırarak devam eden yoğun kar yağışının ardından ilçenin dört bir yanında kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri'de kış mevsiminin ayrı bir güzellik ve bereketle geldiğini ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 3 vardiya halinde 24 saat durmaksızın çalıştığını belirtti. Kar yağışının başladığı andan itibaren yoğun bir şekilde sahada olduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, özellikle kırsal mahallelerde tarım, ziraat ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların beklediği karın bereket getirdiğini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, 'Bugün Kayseri kar ile uyandı ve her taraf bembeyaz oldu. Dört mevsimi ayrı güzel olan şehrimizde kar, bereketiyle geldi. Bizler de Kocasinan Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. Hemşehrilerimizin ulaşımını daha rahat ve güvenli sağlaması için cadde, sokak ve kaldırımlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi.

Ekiplerin ana arterler başta olmak üzere tüm mahallelerde kar küreme ve temizleme çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, yaya kaldırımlarının da kardan arındırıldığını ve vatandaşların kar keyfini güvenle yaşayabilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme