Kocasinan'da Gençlik Şöleni Coşkusu

Kocasinan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilk kez düzenlenen 'Gençlik Şöleni', ödül töreni ve konser programıyla tamamlandı.

Kocasinan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen 'Gençlik Şöleni', ödül töreni ve konser programıyla sona erdi.

Kocasinan Belediyesi, Kocasinan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Kadir Has Fuar Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliklerde gençler; sportif aktiviteler, yarışmalar ve çeşitli oyunlarla bayram coşkusunu yaşadı. Güç parkuru ve cornhole yarışmaları büyük heyecana sahne olurken, öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Şölende konuşan Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa edeceğini belirterek, tüm projelerin merkezinde gençlerin yer aldığını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin insan odaklı projelerle fark oluşturduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, gençlere yönelik yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti.

Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri Başkan Çolakbayrakdar tarafından verildi. Erkeklerde Ahmet Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, kızlarda Ahmet Eren Anadolu Lisesi birincilik elde etti.

Şölenin finalinde sahne alan Koray Haklı ise seslendirdiği şarkılarla gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Coşkulu anların yaşandığı konser programı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Bakmadan Geçme