KESOB Başkanı Odakır'dan Bayram Alışverişi Uyarısı

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, vatandaşlara Ramazan Bayramı alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları ve güvenilir yerleri tercih etmeleri çağrısında bulundu.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır, Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı açıklamada, vatandaşları yerel esnaftan alışveriş yapmaya ve güvenilir işletmeleri tercih etmeye davet etti.

Odakır, Ramazan ayının geride kaldığını belirterek, 'Bayram vesilesiyle şehrimizde hareketlilik artıyor. Çarşılarımız, pazarlarımız ve sanayimizdeki hareket de bereket demektir. Bu nedenle alışverişlerimizi esnafımızdan yaparak onlara destek olalım. Esnaf kazanırsa Kayseri kazanır' dedi.

Ayrıca gıda alışverişinde dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Odakır, 'İşin ehli olmayan, hijyen ve güvenlik açısından sorunlu yerlere yönelmeyin. Bildiğiniz ve güvendiğiniz esnaflardan alışveriş yapın' uyarısında bulundu.

Odakır, bayram süresince seyahat edecek vatandaşlara da trafik kurallarına uyma çağrısı yaparak, can ve mal güvenliğine dikkat edilmesini istedi. Başkan Odakır, açıklamasını esnafa ve hemşerilere iyi bayramlar dileyerek sonlandırdı.

Bakmadan Geçme