Kayseri Melikgazi'de 175 Daire ve 14 Dükkân İçin İhale

Melikgazi Belediyesi, Aydınlıkevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 21 Mayıs'ta kat karşılığı ihale düzenleyecek.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Melikgazi Belediyesi, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yer alan 2. etap dönüşüm projesi kapsamında 175 daire ve 14 dükkn için kat karşılığı ihale yapacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçede eski ve riskli yapıların yerine modern, güvenli ve planlı yapılaşmanın hayata geçirildiğini belirtti. Kentsel dönüşüm projelerinin sadece fiziki değil, sosyal ve ekonomik boyutları da kapsadığını ifade eden Palancıoğlu, çalışmaların birçok bölgede sürdüğünü söyledi.

Aydınlıkevler Mahallesi'nde eski otogar karşısında yer alan alanda başlatılan proje kapsamında yapılacak 7 blokta yer alacak konutların 2+1 şeklinde planlandığı belirtildi. İhale, 21 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Başkan Palancıoğlu, ihaleye tüm müteahhit firmaları davet ederek, projenin kısa sürede tamamlanarak bölgenin daha modern ve yaşanabilir hale getirileceğini ifade etti.

Bakmadan Geçme