Kayseri itfaiyesi'nden nisan mesaisi

Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi, Nisan ayında 567 olaya müdahale etti, 2 bin 841 vatandaşa eğitim vererek afet bilinci oluşturdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Nisan ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle bir kez daha takdir topladı. 17 istasyon, 57 araç ve 322 personelden oluşan ekip, kent genelinde 567 olaya müdahale ederek görevini büyük bir titizlik ve özveriyle sürdürdü.

İtfaiye ekipleri Nisan ayı boyunca 261 yangın, 68 trafik kazası, 6 su baskını ve 232 kurtarma olayında başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Yalnızca müdahalelerle sınırlı kalmayan ekipler, 2 bin 841 vatandaşa yangın güvenliği ve afet bilinci konusunda eğitim verdi. Ayrıca 85 denetim faaliyeti de yürüten İtfaiye Daire Başkanlığı, güvenliğin sağlanmasına katkı sundu.

Yangın, doğal afet, trafik kazası ve arama kurtarma gibi alanlarda her an göreve hazır olan Büyükşehir İtfaiyesi, sadece Kayseri'de değil, ülke genelinde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde görev alarak hem can hem de mal güvenliğini korumak adına önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

Bakmadan Geçme