Kayseri Cemevi'nde Kadınlar Günü Konseri
Kayseri Cemevi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlardan oluşan koro konser verdi.
Kayseri Cemevi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Hacıbektaş Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen programda, dernekte müzik eğitimi alan kadınların oluşturduğu koro sahne aldı.
Yoğun katılımla gerçekleşen konserde kadınlardan oluşan koro, çeşitli türküler seslendirdi. Etkinlikte konuşan Hacıbektaş Kültür Derneği Kayseri Şube Başkanı Abbas Tan, Cemevi'nde verilen kurslar sayesinde kadınlar, gençler ve çocukların kültürel faaliyetlerde yer aldığını belirtti.
Tan, 'Kayseri Cemevi olarak yıllardır verdiğimiz mücadelenin sonunda kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız burada aldıkları kursların ardından konserler veriyor. Bugün de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir aradayız. Bu vesileyle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum' dedi. Tan ayrıca, kadınların verdiği mücadelede onların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.