İncesu Marina'ya modern ve çevre dostu rıhtım

Kayseri'nin turizm merkezi İncesu Marina, doğa ile uyumlu malzemeler kullanılarak inşa edilen 108 metre uzunluğundaki modern rıhtımıyla kısa süre içinde hizmete açılacak.

Kayseri'nin turizm alanındaki önemli yatırımlarından İncesu Marina, yeni bir çevre dostu projeye daha imza attı. Doğa ile uyumlu malzemeler kullanılarak inşa edilen modern rıhtım kısa süre içinde hizmete açılacak.

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, 'İncesu değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. İncesu Marina, yenilikleri, festivalleri ve şimdi de rıhtımı ile kendinden söz ettirecek' dedi.

Belediye tarafından yürütülen proje kapsamında hazırlanan rıhtım, sürdürülebilirlik ilkeleri gözetilerek tasarlandı. Estetik görünümü ve dayanıklılığı ile dikkat çeken 108 metre uzunluğundaki rıhtım, göl ekosistemine zarar vermeden uzun yıllar kullanılabilecek şekilde inşa edildi.

Başkan İlmek, 'İncesu Marina, sadece Kayseri'nin değil bölgenin de turizm cazibe merkezlerinden biri oldu. Düzenlediğimiz festivaller ve sosyal etkinlikler ilçemizi marka haline getirdi. Şimdi çevre dostu rıhtım ile bu güzelliğe kalıcı bir değer daha kattık. İncesu, marina, etkinlikler ve yeni projeleriyle adından sıkça söz ettirecek' ifadelerini kullandı.

Yeni rıhtım 35 ton taşıma kapasitesine sahip olup 20 metre yürüme alanı sunuyor. Doğal yapıya zarar vermeden yapılan bu çalışmanın, Türkiye'nin diğer turizm merkezlerine de örnek olacağı belirtiliyor. İncesu Marina, festivaller, konserler, spor aktiviteleri ve modern altyapısı ile hem Kayseri halkına hem de çevre illerden gelen ziyaretçilere eşsiz bir turizm deneyimi sunmayı sürdürecek.

Bakmadan Geçme