Hulusi Akar'dan Yeşilay'a destek

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Yeşilay'a üye olarak bağımlılıkla mücadele çalışmalarına destek verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Yeşilay'a destek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan'ın da yer aldığı ziyarette heyet, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi'nde yürütülen bağımlılıkla mücadele, danışmanlık ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Yeşilay'a üye olan Hulusi Akar'a üyelik rozeti, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi tarafından takdim edildi.

Yeşilay Kayseri Şubesi'nden yapılan açıklamada, 'Sağlıklı ve bağımlılıklardan uzak bir toplum inşa etme yolundaki çalışmalarımıza verilen bu kıymetli destekten dolayı Sayın Hulusi Akar ve tüm protokol üyelerine teşekkür ederiz.' ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme