Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle telefonda buluştu
Kayseri'de düzenlenen 'Söz Gençlikte Gençlik Buluşması' programında gençlerle bir araya gelen Başkan Memduh Büyükkılıç, bağlama eşliğinde Gesi Bağları'nı seslendirdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Uygarlığı ve Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi'nde düzenlenen 'Söz Gençlikte Gençlik Buluşması'na katıldı. AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon bağlantısıyla katılarak gençlere hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile yaptığı telefon görüşmesinde, 'Kayseri gençlik teşkilatımıza İstanbul'dan en kalbi duygularla selam, sevgilerimi gönderiyorum. Kayseri'de gençliğin bu organizesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun' sözleriyle gençleri selamladı.
Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen TÜGVA Yaz Okulları Finali Programı'ndaki gençlik heyecanına da değinerek, 'Oradaki buluşma bambaşkaydı, inanıyorum ki Kayseri'deki buluşma da bir başka güzel oluşumdur' dedi.
Programa Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ve çok sayıda genç katıldı.