Büyükşehir meclisinde emekliler için 1 kilo et ve 4 ekmek teklifi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şubat ayı meclis toplantısında CHP'li meclis üyesi Mustafa Çalıksoy, emekliler için sözlü olarak aylık 1 kilogram et ve günlük 4 ekmek teklifinde bulundu.

Kararın kabul edilmemesi üzerine Çalıksoy ve meclis üyeleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda CHP'li meclis üyesi Mustafa Çalıksoy, emeklilerle ilgili teklifte bulundu. Önergesini sözlü olarak yapan Çalıksoy, 'Emeklilerimiz sıkıntı içerisinde.

Bu sıkıntılar nedeniyle teklif vereceğim. Emeklilerimize aylık 1 kilogram et ve günlük 4 ekmek verilmesini belediye meclisimizin böyle bir karar almasını talep ediyorum. Gerçekten emeklilerimiz sıkıntı çekiyor. Bu konuda sözlü önerge veriyorum' dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Ahmet Bostancı, teklifi kabul etmeyerek, 'Oylanmasına ben gerek görmüyorum. Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz' yanıtını verdi.
Çalıksoy kararın kabul edilmemesi üzerine kısa süreli meclis üyeleri ile tartıştı.

Bakmadan Geçme