Başkan Şeyhi Odakır güven tazeledi

Kayseri Oto Sanatkarları Odası'nın olağan genel kurulunda tek aday olan mevcut başkan Şeyhi Odakır, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

Kayseri Oto Sanatkarları Odası'nın olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Şeyhi Odakır, üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi ve güven tazeledi.

Genel kurulda oda faaliyetleri ile meslek grubuna yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, önümüzdeki döneme dair hedef ve projeler de paylaşıldı. Üyelerin görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantı, karşılıklı istişare ortamında tamamlandı.

Aynı zamanda Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığı görevini de sürdüren Şeyhi Odakır, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, esnaf ve sanatkrların sorunlarının çözümü ve mesleki gelişim için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme