Bağlamış'tan 6 Şubat depremi mesajı

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Bağlamış, yazılı açıklamasında 6 Şubat depremlerinin Türkiye'nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olduğunu belirterek, 'Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde on binlerce vatandaşımızı kaybettik. Bu büyük acı, milletimizin hafızasında silinmeyecek derin izler bırakmıştır. Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum' ifadelerini kullandı.

Depremlerin, milletin dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Bağlamış, benzer acıların yaşanmaması için depreme karşı bilinçli olunması ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine dikkat çekti.

Bağlamış, mesajının sonunda 6 Şubat depremlerinin unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini belirterek, 'Kaybettiğimiz canları rahmetle anıyor, ülkemizin bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme