DOLAR 32,4838 -0.19%
EURO 34,9678 0.36%
ALTIN 2.436,060,54
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Aktarlara ilgi arttı

Aktarlara ilgi arttı

ABONE OL
Ocak 5, 2023 14:57
Aktarlara ilgi arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) – Özellikle kış aylarında doğal yollardan ilacını yapmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tutuyor. Kayseri’de aktarlık yapan Ahmet Karapınar ise, ilaç zammından sonra vatandaşların doğal ürünlere ilgisinin arttığını ifade etti.

Kış aylarında ortaya çıkan hastalıklar sebebiyle doğal ürünlere de ilgi artıyor. Geçen seneye göre yaklaşık yüzde 100 oranında zam uygulandığını ancak ilaçlara uygulanan zamlardan sonra aktar ürünlerine de ilgi arttığını belirten aktar Ahmet Karapınar, “Kış aylarında özellikle salgından dolayı müşterilerimiz doğal bitkilere yöneliyorlar. En çok tercih edilen ürünler ise ıhlamur, kuş burnu, zencefil, zerdeçal ve propolis oluyor. İlaçlara uygulanan zamlardan sonra aktar ürünlerine ilgi arttı diyebilirim. Hastaların geneli, doğal ürün isteyenlere zaten belli aralıklarla satış yapıyoruz. İlgiden de memnunuz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.