Akın, şarkılarıyla muhteşem bir gece yaşattı
Etkinlik kapsamında her akşam birbirinden ünlü sanatçılar, gurbetçilere ve tüm Kayserililere konser veriyor.Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen festivalin ikinci gününde ilk olarak Gamze İleri sahne aldı.
Etkinlik kapsamında her akşam birbirinden ünlü sanatçılar, gurbetçilere ve tüm Kayserililere konser veriyor.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen festivalin ikinci gününde ilk olarak Gamze İleri sahne aldı. Sanatçı İleri, birbirinden güzel şarkıları ile Kayserililere müzik ziyafeti sunarken, konserin sonunda başta Başkan Büyükkılıç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra sahneye ünlü sanatçı Akın çıkarak, sevilen şarkıları büyük bir coşkuyla seslendirdi.
Kayserililerin büyük ilgi gösterdiği gecede Akın, şarkılarıyla Kayserililere muhteşem bir gece yaşatırken, müzikseverler cep telefonları ışıkları ile konser alanında büyük bir görsel şölen oluşturdu.
KAYMEK A.Ş. Müdürü Denizhan Burhan’ın günün anısına çiçek takdim ettiği sanatçı Akın, “Kayseri’de bu organizasyonun oluşmasında Büyükşehir Belediyesi ve sponsorlara çok teşekkür ederim” dedi.
Bakmadan Geçme