DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22769010,24%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI İSTİŞARE TOPLANTISI

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI İSTİŞARE TOPLANTISI

ABONE OL
Kasım 12, 2022 13:39
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI İSTİŞARE TOPLANTISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Gaziantep’te gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Ev sahipliği için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında büyükşehir belediye başkanları ve ilgili bürokratların katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Toplantısı Gaziantep’te yapıldı.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları da katıldı.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Büyükkılıç, ‘Birlik ve beraberlik olgusu daima bereket getiriyor’ diyerek, şöyle konuştu:

“AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’nı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında gerçekleştirdik. Ev sahipliği için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendiye teşekkür ediyorum. Bugün burada hep birlikteyiz. Birlik ve beraberlik bizim olmazsa olmazımız. Belediyelerimizin devam eden projeleri, yatırımlar  hakkında ve birçok konuda istişarelerde bulunduk.”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen toplantıda yerel yönetimlerinde yapılması gereken çalışmalar, belediyelerin devam eden projeleri ve yatırımları gibi konular ele alındı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.