• Haberler
  • Politika
  • AK Parti Kayseri İl Başkanı'ndan CHP liderine sert eleştiri

AK Parti Kayseri İl Başkanı'ndan CHP liderine sert eleştiri

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi: 'Bu sözler meşru demokratik alanı tehdit etmekte ve yok hükmündedir.'

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamalarına yazılı bir açıklamayla sert tepki gösterdi. Okandan, Özel’in sözlerinin "meşru demokratik alanı tehdit ettiğini" ve "yok hükmünde" olduğunu ifade etti.

Başkan Okandan açıklamasında, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sandıktan korktuğunu iddia etmesini "siyasi cehaletin zirvesi" olarak nitelendirdi. Okandan, "Cumhurbaşkanımızın siyasi zaferlerinin tamamı sandık yoluyla elde edilmiştir. Özgür Özel’in temsil ettiği siyasi gelenek ise tarih boyunca sandığa düşmanlık göstermiştir," dedi.

“CHP'nin Kurultay Mantığı Demokrasi Değildir”

Açıklamasında CHP içindeki siyasi anlayışı da eleştiren Okandan, "Türkiye’de demokratik süreçler CHP’nin kurultay mantığıyla işlemez. Özgür Özel’in bunu fark etmesi kendisi için en büyük iyilik olacaktır," ifadelerini kullandı.

“Sandık, Cumhurbaşkanımızın Yol Arkadaşıdır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her seçim zaferini halkın oylarıyla kazandığını hatırlatan Okandan, “Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatında sandık, en kıymetli yol arkadaşıdır. Özgür Özel’in bu gerçeği anlamaması, kendi siyasetinin zayıflığını gösterir,” şeklinde konuştu.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme