DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BITCOIN 22839181,30%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli’den, Başkan Kılınç’a Ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Adıyaman 7. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Koordinatör Milletvekili Ertuğrul Soysal, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın belediye girişinde karşıladığı Genel Başkan Yarımcısı Canikli ve Koordinatör Milletvekili Soysal’a, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak ve parti teşkilatı eşlik etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kılınç’tan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Adıyaman’ın her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Kılınç’ı tebrik etti.

Belediye Başkanı Kılınç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi ve 24. Dönem AK Parti Yozgat Milletvekili ve Koordinatör Milletvekili Ertuğrul Soysal’ı Adıyaman’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.