DOLAR 32,4838 -0.19%
EURO 34,9678 0.36%
ALTIN 2.436,060,54
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ahmet Davutoğlu’nun Kuracağı Partinin İsmi Belli Oldu

Ahmet Davutoğlu’nun Kuracağı Partinin İsmi Belli Oldu

Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisi için geri sayım devam ederken yeni partinin isminin sızdığı belirtildi. Peki Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacak olan yen partinin ismi ne olacak? İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:53
Ahmet Davutoğlu’nun Kuracağı Partinin İsmi Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisi için geri sayım devam ederken partinin isminin sızdırıldığı belirtildi. Buna göre yeni partinin isminin Bizim Parti olacağı ifade edildi ve Ahmet Davutoğlu'nun partinin ismini 11 Aralık Çarşamba günü ilan edeceği belirtildi.

DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİNİN İSMİ BELLİ OLDU

AK Parti'den ayrılarak yola yeni bir partiyle devam etme kararı alan Ahmet Davutoğlu, elini hızlı tutup Ali Babacan'dan önce partisini duyurmayı planlıyor. 

İnternet Haberin aktardıklarına göre Ahmet Davutoğlu 11 Aralık çarşamba günü yapacak ve parti tabelasını asacak.

Pazartesine gününe kadar parti tüzüğüne dair son çalışmalar tamamlanmış olacak. Ahmet Davutoğlu, yeni partiyi Beysukent'teki çalışma ofisinde bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak.

Partinin kurucular heyetinin 130 kişiden oluştuğu belirtildi. 25 il başkanı şimdiden belirlenmiş durumda. Ankara ve İstanbul'un yanı sıra diğer illerde de parti merkezleri oluşturuldu.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.