DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN 22800170,40%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Adliye önünde işlenen cinayetin duruşmasına devam edildi

Adliye önünde işlenen cinayetin duruşmasına devam edildi

ABONE OL
Eylül 30, 2022 13:14
Adliye önünde işlenen cinayetin duruşmasına devam edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de, duruşma çıkışı G.Ö.’nün öldürülmesiyle ilgili yargılanan İ.A. ve C.A.’nın yargılanmasına devam edildi.

8 Ocak tarihinde Kayseri Adliyesi önünde meydana gelen olayda G.Ö. kardeşi ile adliye yakınında duran aracına bindiği sırada sanık olduğu duruşma sonrası müşteki Ç.A.’nın eşi İ.A. tarafından silahlı saldırıya uğradı. İ.A. daha sonra yakalanarak cezaevine konuldu.

35 Yaşındaki G.Ö.’nün yaşamını yitirdiği olay ile ilgili 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya müştekiler ve sanıklar ile taraf avukatları katıldı. Müştekilerden İ.Ö., “Şikayetçiyim. Cansu ile ağabeyimin ilişkisi vardı. Bunlar ayrıldı. Daha sonra Cansu ağabeyimden şikayetçi oldu. Duruşmamız vardı. Salondan çıkarken Cansu‘ya bu şahıs beni öldürür ya da ben bunu’ dedi. Onlar ayrılınca biz adliyenin içinde oyalandık ve daha sonra aracımıza gittik. Ağabeyim araca binmişti, ben de binerken silah sesi geldi. Gökhan benim üzerime kapandı. Arabanın içine 13-15 el silah sıkıldı. Ağabeyim hareketsiz kaldı. Cansu hiç müdahale etmedi. Ben hafif yaralandım. Ağabeyim üzerime kapanmasa daha ağır yaralanabilirdim” dedi.

TUTUKLU SANIK İ.A. TASARLAMA YOK

Savunma yapan tutuklu sanık İ.A. ise, “Anlattıklarının çoğu yalan, uydurma. 8 yaşındaki çocuğuma kadar ağır sözler söyledi. Duruşma çıkışı pis pis güldü. Arabaya binince el hareketi yaptı. Tahrik etti. Tasarlayarak olmadı. Tasarlamış olsam aç susuz buraya gelmezdim ve kaçardım. Hiç şiddet yanlısı olmadım” ifadesinde bulundu.

Tutuksuz sanık C.A. da “Benim 8 yaşındaki kızıma kadar düştülerse Allah’a havale ediyorum. 14 senelik evliyim ve 14 senedir kayın validemle yaşıyorum. Bir keresinde evimizi taşladı. Hiçbir şey planlamadık. 3 çocuğumuz var. İnşaatta çalışıyor çoğu zaman günlerce yalnız kalıyor o nedenle yanında silah bulunduruyor” dedi.

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.