DOLAR 32,4072 -0.07%
EURO 34,6566 -0.51%
ALTIN 2.393,11-1,71
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Bülent Arınç İstifa Mı Etti?

Bülent Arınç İstifa Mı Etti?

KHK açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tepki gösterilmişti. Bu tepkinin ardından Bülent Arınç'ın istifa ettiği iddia edilmişti. Peki Arınç istifa etti mi? İşte tüm detaylar...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:10
Bülent Arınç İstifa Mı Etti?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KHK açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tepki gösterilmişti. Bu tepkinin ardından Bülent Arınç'ın istifa ettiği iddia edilmişti. Peki Arınç istifa etti mi? İşte tüm detaylar…

Cumhurbşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği tepki sonrasında sosyal medyada, Bülent Arınç'ın Yüksek İstişare Kurulundan istifa ettiği iddia edilmişti. Bunun üzerine gazeteci Kemal Öztürk Arınç ile bir röportaj gerçekleştirdi.

ARINÇ İSTİFA ETTİ Mİ?

Kemal Öztürk sosyal medya hesabından açıklama yaparak Bülent Arınç'ın istifad etmediğini duyurdu. Öztürk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiği söylentileri doğru değil.”

NELER YAŞANMIŞTI?

Arınç, Youtube üzerinden yayımlanan son röportajında “KHK bir faciadır” demişti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın dün yaptığı açıklamada, bu sözlerin Arınç'ın kişisel görüşleri olduğunu belirtmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan da ” KHK ile ilgili 'facia' ifadesini kullanmasını esefle karşıladım” demişti.

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.