DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641,15%
Kayseri
22°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
68 yaşındaki Gözlemeci Nevin abla ‘’Ekmeğimle Oynamayın ‘’

68 yaşındaki Gözlemeci Nevin abla ‘’Ekmeğimle Oynamayın ‘’

ABONE OL
Kasım 18, 2022 13:41
68 yaşındaki Gözlemeci Nevin abla ‘’Ekmeğimle Oynamayın ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de gözlemecilik yaparak geçinen 68 yaşındaki Nevin Derebaşı, işlettiği gözleme bahçesinde yaşanan bir olay sonucunda belediye tarafından çıkarılmak istendiğini iddia ederek yetkililerden yardım istedi.

Melikgazi İlçesine bağlı Tavlusun Mahallesi’nde bir cadde üzerinde 8 yıldır gözleme satarak evinin geçimini sağlayan Derebaşı , Eylül ayında gençlerin aralarında tertiplediği bir gecede dansöz oynatıldığı gerekçesiyle Melikgazi Belediyesi tarafından işlettiği yerden çıkarılmak istendiğini ifade etti.Elinde olmadan gençlere bir şey diyemediğini ifade eden Derebaşı, yaşanan olaydan üzgün olduğunu ama, getirilen dansözler ile alakalı kendisinin bir suçununda olmadığını sözlerine ekledi.

8 yıldır sadece gözleme ve çay satarak geçindiğini belirten Nevin Derebaşı sözlerine şöyle devam etti;
‘’ Ben 70’ime merdiven dayadım.Dansözle ne işim olur.Hastalığımda var . Tek düşüncem evime katkı sağlamak.Gençler eğlence düzenledi, ama o güne bu kadınlarıda sürpriz olsun diye getirmişler.Benim haberim olsa izin vermem zaten ama ani gelişen bir durum oldu. Çok kalabalık idi.Burası halka açık bir alan.Kendime ait bir yer değil.Köye nazır manzaralı bir nokta.Burdaki söğüt ağaçlarını ben büyüttüm.Yoksa kururlardı.Herkes buradan memnun.Niçin artnıyetli böyle bir şey yapayım.Karı kızla ne alakam olabilir.Ben ekmeğimin peşindeyim.El arabası ile burda gözleme satarken dönemim belediye başkanı Memduh bey bana çamurda çalışma diyip kapalı yer yaptı.Ben nasıl nankörlük yapayım onlara ‘’ dedi.

Olaydan 2 ay sonra belediyeden zabıta ekiplerinin gelerek buradaki wc’yi de kaldırdığını söyleyen Derebaşı , yerden çıkarılması halinde ekmeğini kazanmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.