DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 2271728-0,60%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

22 BİN KİTAP DİJİTAL KÜTÜPHANE’DE SİZİ BEKLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Dijital Kütüphane uygulaması binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturuyor. Dünya klasiklerinden çocuk kitaplarına, ansiklopedilerden kişisel gelişim kitaplarına kadar 350 yayınevinden 22 bin kitabın yer aldığı bu zengin kütüphanede, 7’den 70’e herkes bilgiye hızlı ve kolayca erişebiliyor. Hatay’da ikamet eden tüm vatandaşlar, Dijital Kütüphane ile kimlik doğrulama aracılığı ile sisteme giriş yapıp istediği kitabı okuyabiliyor ve kendi kütüphanesini oluşturabiliyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜM KİTAPLARA HER YERDEN ULAŞABİLME İMKÂNI VAR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen bu zengin kütüphaneden faydalanmak isteyen vatandaşlar, tablet ve cep telefonlarının uygulama mağazalarından “Hatay Kütüphane” uygulamasını indirebilir ve 22 bin kitaba 4 yıl boyunca istediği yerden ulaşabilir.

Pandemi sürecinin başladığı günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın talimatı ile hayata geçirilen Dijital Kütüphaneyi bugüne kadar kullanan vatandaşlar uygulamadan çok memnun.

Özellikle sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde uygulamada yer alan kitapları okuduklarını ve keyifli vakit geçirdiklerini ifade eden vatandaşlar, Dijital Kütüphane’den çocuklarının da faydalandığını belirtti.

Her geçen gün genişleyen koleksiyonuyla öğrencilerin uzaktan eğitim aldıkları süre zarfında adeta vazgeçilmezi haline gelen bu kütüphane, genç beyinlerin dünyaya açılan kapısı oldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.